FINAL SALE
70 % KORTING
KAN NIET RETOUR

FASHION MOM: ANNE

  • Geplaatst op
  • Door Romy
  • 0
FASHION MOM: ANNE

Benieuwd naar Anne?

  • Wie ben je en hoeveel kinderen heb je? 

Ik ben Anne, 26 lentes jong en heb 2 koters. Ivy van 5 en Lux van 2,5.

  • Hoe vind jij het leukst om je kinderen te kleden? Heb je hierin een bepaalde stijl en lijkt deze op jou persoonlijke stijl?

Ik heb denk ik geen hele uitgesproken smaak. Ik hou wel een beetje van “basic”. Voor Lux heb ik denk ik voor veel mensen wel een beetje een aparte stijl. Een legging met oversized trui en sneakers of een boot vind ik mega tof bij hem. Hou ook wel van knitwear maar dat vind dochterlief vaak niet zo leuk. Haar stijl heb ik niet meer in de hand. Wat madam “lelijk” vind trekt ze écht niet aan. Zij heeft best een wisselende smaak. De ene maand houd ze van jurkjes, de andere maand van rokjes en de maand erop kan het zo maar weer zijn dat ze alleen maar leggings of juist broeken aan wil! Ik houd zelf van stoere meiden, spijkerbroek met een brocante blouse met stoere sneakers of Dr. Martens oid. Love that. Een jurkje of rokje vind ik ook leuk maar dan wel een beetje stoer, het echte tuttige is niet echt passend bij mij. Ohja en niet té veel kleur. Gewoon een beetje aarde tinten en zwart wit grijs is altijd goed!

  • Match je de outfits van de kids en/of met jou 

Soms probeer ik de kids wel met elkaar te matchen maar dat is meer qua kleuren dan qua “twinnen”. Net Ivy vind ik het ook wel leuk als onze outfits matchen! En Lux dan weer met papa! Maar is zeker geen must. 

  • Wat is een trend voor de kids waar je aan mee doet of juist niet? 

Een trend waar ik niet aan mee doen zijn flared broeken. Ik snap het gewoon niet en vind het vele mensen en kinderen forser maken dan ze zijn. En die verschrikkelijke verander shirts of grote Disney tekens op shirts ben ik ook geen fan van!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
FINAL SALE
70 % KORTING
KAN NIET RETOUR