FINAL SALE
70 % KORTING
KAN NIET RETOUR

FASHION MOM: DEBBIE

 • Geplaatst op
 • Door Fleur
 • 0
FASHION MOM: DEBBIE

Benieuwd naar Debbie?

 • Wie ben je en hoeveel kinderen heb je?
  Mijn naam is Debbie Dhillon, 25 jaar en afkomstig uit Alkmaar. Ik heb 1 dochtertje. Ze heet Jenaira en is inmiddels alweer 3 jaar. 
 • Hoe vind jij het het leukste om je kinderen te kleden? Heb je hierin een bepaalde stijl en lijkt deze jou persoonlijke stijl?
  Ik vind twee verschillende stijlen eigenlijk leuk. Stoer en echt meisjesachtig. De ene keer doe ik een schattig jurkje aan met een maillot, lak laarzen en een strik clipje in der losse haren bijvoorbeeld. En op een andere dag heeft ze sneakers aan met een stoere outfit en een knot of staart in. De kleding stijl die ik voor Jenaira hebt lijkt erg op mijn eigen stijl inderdaad.
 • Match je de outfits van de kids en/of met jou?
  Ja, vooral als we afspraken hebben of iets leuks gaan doen waarvan ik van te voren al weet dat ik foto’s zal maken. Dan vind ik het leuk on matching te zijn. Als ze naar school gaat dan denk ik hier totaal niet aan of het matching is met wat ik die dag aan heb.
 • Wat vind jij een echte musthave voor kids?
  Een goed broekje. Ik hou zelf erg van (effen) flairbroekjes. Die kan je eindeloos combineren. Een vest, jasje of blazer vind ik ook top om makkelijk ergens overheen te doen als ze het koud heeft terwijl we binnen zijn bijvoorbeeld. En joggingpakjes vind ik top. Het zit heerlijk. En ze kunnen er goed in bewegen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
FINAL SALE
70 % KORTING
KAN NIET RETOUR