FINAL SALE
70 % KORTING
KAN NIET RETOUR

FASHION MOM: ILSE

 • Geplaatst op
 • Door Fleur
 • 0

Benieuwd naar Ilse?

 

 • Wie ben je en wie zijn je kindjes?
  Ik ben Ilse , 32 jaar jong  (maar zeg altijd forever 29), moeder van een 2 dochters. Carice van 5 jaar & Chloé van 1,5 jaar oud.


   
 • Hoe kleed je jouw kindjes en heb je hierin een speciale stijl? En lijkt die op jou persoonlijke stijl?
  Ik heb echt 2 verschillende stijlen. Voor kleine kindjes vind ik de “Spaanse” stijl heel lief. Mooie opengewerkte maillot’jes, bloomers en rompers met een mooi kraagje. Beetje zoet wel, maar ik let er op dat het niet té truttig wordt. Deze stijl trek vaak bij mijn jongste dochter aan. Het grappige is, is dat zij echt een stoere meid is en daarom zie ik er niet heel lang is dit soort kleding lopen, het past gewoon niet zo goed bij haar karaktertje. Voor de oudste houd ik echt van wat gekkere kleding. Ik kijk hierbij ook echt wel wat in de mode is. Denk aan flaired broekjes van rib stof etc.

 

 • Match je de outfits van de kids en/of met jou? 
  Nee, ik heb namelijk best een “kak” stijltje voor mijzelf. Ik houd echt van mooie basics. Al zou ik het bijvoorbeeld wel heel leuk vinden om samen in een panterprint jurkje te lopen. Dus af en toe een uitzondering moet kunnen. Ik vind het wel leuk om Carice en Chloé soms een matchting outfit aan te doen. Het hoeft dan niet identiek te zijn maar wel matchen qua kleur en/of materiaal. 

 

 • Wat is een trend voor de kids waar je aan mee doet of juist niet?
  Ik noem het een hipster / influenceer stijltje wat nu erg in is. Zowel bij volwassenen als kids. Hier doe ik echt wel aan mee voor Carice. Ik houd van dit stijltje bij kindjes!

 

 • Wat vind jij een echte musthave voor kids? 
  Maillots ! Je kan er geen genoeg van hebben. Daarnaast vind ik een mooi regen laarsje ook wel een musthave!

   

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
FINAL SALE
70 % KORTING
KAN NIET RETOUR