FINAL SALE
70 % KORTING
KAN NIET RETOUR

FASHION MOM: MOUNIRA

 • Geplaatst op
 • Door Fleur
 • 0

Benieuwd naar Mounira?

 • wie ben je en hoeveel kinderen heb je?
  Ik ben Mounira Mansour ik ben presentatrice en actrice en ik ben moeder van dochter Nimra (4) en zoon Noah (9). Daarnaast heb ik een website war ik interieurtips op deel mounirasmansion.com  Noah is gek op voetbal en op acteren. Nimra doet aan dansen en modellenwerk en heel veel tekenen. Ze zijn beide heel lief en mijn beste vrienden.
 • Hoe vind jij het het leukste om je kinderen te kleden? Heb je hierin een bepaalde stijl en lijkt deze jou persoonlijke stijl?
  Noah is makkelijk. Die trekt al vanaf kleins aan alles aan wat ik koop. Hij vindt kleding leuk en hij draagt graag wat nieuws en is altijd blij met zijn kleding. Noah draagt het liefst net als zijn papa makkelijke kleding die lekker zit zoals trainingspakken en sneakers. Nimra heeft een eigen smaak. Die draagt het liefst altijd (ook als het ijskoud is) jurkjes en rokjes. Ze draagt zelden broeken en bijvoorbeeld een dikke warme trui wil ze ook niet aan. Ze heeft een echte eigen willetje. Haar winterjas die donkerblauw is weigert ze, net als een aantal andere kledingstukken. Ik moet dus echt tegenwoordig samen met haar shoppen en we kopen alleen de kleding die we dus beiden mooi vinden. Nimra draag graag hakjes/laarsjes jurkjes en vestjes.

 •  Match je de outfits van de kids en/of met jou?
  Ja vaak wel en dan zetten we daar foto's van op instagram!. Ik bestel ook vaak kleding voor het hele gezin bijvoorbeeld een T-shirt met King voor papa /Queen voor mij /Prince voor mijn zoon /Princess voor mijn dochter. Of Ik bestel matching badpakken met Nimra of we dragen allemaal Denim..Vinden we super leuk.

 • Wat is een trend voor de kids waar je aan mee doet of juist niet?
  We doen eigenlijk wel mee aan alle trends, we houden van fashion. Nu is oker bijvoorbeeld in dan heeft Nimra daar een maillot van. Of de teddy jas...maar dan wel in het roze. Dus eigenlijk doen we mee met de trends maar wel binnen onze eigen voorkeuren. We dragen geen bont en ook geen nep bont met die trend doen we nooit mee.
 •  Wat vind jij een echte musthave voor kids?
  twinning items...en verder vind ik goeie jeans enstoereboots onmisbaar.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
FINAL SALE
70 % KORTING
KAN NIET RETOUR