FINAL SALE
70 % KORTING
KAN NIET RETOUR

FASHION MOM: NESSERINE

 • Geplaatst op
 • Door Kelly
 • 0

Benieuwd naar Nesserine?

 • Wie ben je en wie zijn je kindjes? 
  Ik ben Nesserine, moeder van een dochter en een zoon. Noé is nu 2 jaar en Zayn is 1 jaar oud.

 • Match je de outfits van de kids en/of met jou?
  Met Noé vind ik het zeker leuk om te matchen. Allebei een teddy jas of een leuke flared pants met Dr. Martens. Noé en Zayn matchen heb ik eigenlijk nog nooit gedaan omdat ik voor hun beide wel twee verschillende stijlen heb.

 • Wat is een trend voor de kids waar je aan mee doet?
  Ik vind het leuk om me bezig te houden met de trends van nu en dit zie je zeker terug bij mijn kinderen. Vooral voor mijn dochtertje Noé kan ik altijd helemaal los gaan. De herfst/winter kleuren zie je veel terug in de kasten van de kinderen deze tijd van het jaar. Zoals de warme tinten, bruin, oker geel en grijs.

 • Wat vind jij een echte musthave voor kids? 
  Op dit moment mogen de tijgerprintjes, teddy jasjes/bodywarmer, lekkere warme gebreide oversized truien en flared pants zeker niet in haar kast ontbreken! 


     

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
FINAL SALE
70 % KORTING
KAN NIET RETOUR