FINAL SALE
70 % KORTING
KAN NIET RETOUR

LOVELY TO MEET YOU

  • Geplaatst op
  • Door Kelly
  • 0
LOVELY TO MEET YOU

Hoe het allemaal begonnen is!

Hi babes, 

wat leuk dat jullie op dit blog terecht gekomen zijn! Voordat er een heleboel hippe fashion moms aan het woord komen, dacht ik misschien is het leuk als ik zelf ook wat schrijf zodat jullie mij wat beter leren kennen. 

Mijn naam is Kelly, ik ben 27 jaar en ik ben eigenaresse van Ohanaa. Alweer 4,5 jaar nu, times flies when you're having fun! Ondertussen ben ik moeder geworden van mijn dochtertje Liz (1 jaar) en daarmee kreeg ik steeds meer de vraag: 'En, ga je nu ook kleding voor kindjes toevoegen aan de winkel?!'. Het begon te kriebelen en uiteindelijk zijn we ervoor gegaan. Sinds oktober verkopen we kleding voor kleine fashionista's vanaf 3 jaar tot en met 14 jaar ongeveer! We krijgen hier echt superveel leuke reacties op en vinden het zelf ook echt een hele goede aanvulling op de winkel. HELAAS past Liz het nog niet, maar zodra het kan begrijpen jullie dat straks écht de hele collectie bij ons thuis ligt ;). Natuurlijk blijven de collecties voor de dames ook gewoon, dat doen we al sinds het begin met veel plezier!

Verder ben ik volgend jaar alweer 10 jaar samen met mijn vriend Rick. Ik geniet altijd enorm van deze tijd met Kerstmis en alle feestdagen, heerlijk zo samen met familie. Familie is sowieso heel belangrijk voor mij! Wij houden ook allemaal van een feestje en eten en dat is dus erg gezellig! En de reden waarom ik nog steeds geen maat 36 heb, helaas ;). Schrijven is niet mijn sterkste kant, maar ik hoop dat jullie dit leuk vonden! Mochten jullie verder nog vragen hebben, dan beantwoord ik ze graag.

Liefs, Kelly

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
FINAL SALE
70 % KORTING
KAN NIET RETOUR